Forums - Register everytime starting? : BDcraft Animaker

It is currently 26 Apr 2018, 01:25 (All times are UTC )




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Message

 Profile  
Offline

Joined: 27 Mar 2014, 10:14
Posts: 2
PostPosted: 25 Feb 2015, 18:48 
So I bought the program yesterday and was hyped to use it.
Of course, I first had to register it, just like Cubik. With one difference. There was no registration document generated. I was wondering, if it would save it in the registry...
When I started the program again, I had to register it AGAIN... even though, I always use it in Administrator mode.
I also can't load any custom png files.

Please help me.


Advertisement
Login to not show this ad

User avatar
 Profile  
Offline
BDcraft Admin

Joined: 10 Nov 2011, 10:44
Posts: 2138
PostPosted: 26 Feb 2015, 07:07 
There's a bug in 1.01 of Animaker which will be fixed in 1.02.

I'm very sorry about this issue. I'll push the update asap.

To load custom PNG file you have several solutions:
1) name your png with "_all" at the end to tell Animaker that this png can be loaded in any slot (read the readme.txt file in the lib folder for more details and options)
2) right click on a slot to load a PNG file for that slot

Have you tried Cubik?
That's the first tool to create 3D models for Minecraft and it can export to plenty of other formats! ;)



 Profile  
Offline

Joined: 27 Mar 2014, 10:14
Posts: 2
PostPosted: 27 Feb 2015, 18:27 
Thank you very much for the help! I appreciate it! =) Can't wait for the next update!


Display posts from previous:  Sort by  

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: