Forums - [Not a Bug] vanilla bdcraft missing textures : General Discussions

It is currently 22 May 2018, 15:42 (All times are UTC )




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
Message

 Profile  
Offline

Joined: 14 Apr 2015, 01:20
Posts: 5
PostPosted: 14 Apr 2015, 01:24 
vanilla bdcraft for 1.8 have missing textures for stonebrick and who know what else. Please fix this fast so that I can use it I was super exited about the idea of a vanilla style sphax resource pack.


Advertisement
Login to not show this ad

User avatar
 Profile  
Offline
Tastes Like Vanilla

Joined: 27 Jul 2013, 13:37
Posts: 109
PostPosted: 14 Apr 2015, 08:21 
Make sure you are not running any resource packs under/over VanillaBDcraft and are indeed playing in Minecraft 1.8.

-- Mickey Joe, out!



 Profile  
Offline

Joined: 14 Apr 2015, 01:20
Posts: 5
PostPosted: 15 Apr 2015, 00:36 
I am not using any other recoursepack and I am running on 1.8


User avatar
 Profile  
Offline
Tastes Like Vanilla

Joined: 27 Jul 2013, 13:37
Posts: 109
PostPosted: 15 Apr 2015, 15:48 
cloud104 wrote:I am not using any other recoursepack and I am running on 1.8


Make sure to have alternative blocks turned ON.

Go to Options > Video Settings... > Alternate Blocks: ON.

Tell me if that did the trick.

-- Mickey Joe, out!



 Profile  
Offline

Joined: 14 Apr 2015, 01:20
Posts: 5
PostPosted: 15 Apr 2015, 16:23 
I have alternative blocks turned on but when I turned them off all of the stone brick textures become errors not just some of them.


User avatar
 Profile  
Offline
Tastes Like Vanilla

Joined: 27 Jul 2013, 13:37
Posts: 109
PostPosted: 15 Apr 2015, 16:50 
cloud104 wrote:I have alternative blocks turned on but when I turned them off all of the stone brick textures become errors not just some of them.

Have you tried redownloading the pack? Because it woks for me. :/Image

-- Mickey Joe, out!



 Profile  
Offline

Joined: 14 Apr 2015, 01:20
Posts: 5
PostPosted: 15 Apr 2015, 17:29 
that didnt work for me but would it have anything to do with me haveing optifine and if so what can I do to fix it other then deleting optifine


User avatar
 Profile  
Offline
Tastes Like Vanilla

Joined: 27 Jul 2013, 13:37
Posts: 109
PostPosted: 16 Apr 2015, 21:28 
cloud104 wrote:that didnt work for me but would it have anything to do with me haveing optifine and if so what can I do to fix it other then deleting optifine
I'll be honest, I have no idea. :/
But this guy is using Optifine too and his house is COVERED in stone brick and it seems fine!
https://youtu.be/3ifgPsYSlL4

I'll do some tests with the .JSON file but let me know when you find the reason please.

-- Mickey Joe, out!



 Profile  
Offline

Joined: 14 Apr 2015, 01:20
Posts: 5
PostPosted: 16 Apr 2015, 23:30 
ok I will try to find out at some point I have experienced this problem before because a different resource pack was using multi textures but one of them was missing. with this resource pack I cant find out why its doing that


Display posts from previous:  Sort by  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: