I need a small amount of help.

Want hints or tips about creating textures or other resources? This is the place for you.
Post Reply
User avatar
3 Posts
 x 0

Post 23 Aug 2014, 20:26

Hi all, I've been lurking around for a while and recently made a patch for a mod pack me and a few friends are playing. I'm getting this weird white artifact glitch in the inventory menu behind the faction button and main inventory button. The mods in question are CustomNPC and Tinkers Construct, but after digging around the main files I can't find a texture that matches up the one that's freaking out.

I was wondering if anyone might know what's causing this. Any help would be great appreciated.

(Example picture of problem in the spoiler)

Show
Image


(And apologies is this is in the wrong place)
User avatar
BDcraft Web Admin
5467 Posts
 x 130

Post 23 Aug 2014, 20:28

Not sure if it's a bug with Tinkers' or Forge... either way it's nothing wrong with the texturepack and sadly doesn't seem to be fixable by anyone other than those responsible for prior-mentioned "mods".
If you like a post give it a diamond! :arrow_heading_up:
User avatar
3 Posts
 x 0

Post 23 Aug 2014, 20:32

Okay, Thanks for replying. I thought it might be, but I wanted to eliminate all possible issues before I start digging around in .jars.

Thanks again. :)
User avatar
Patch Creator
127 Posts
 x 2

Post 23 Aug 2014, 20:55

The only things that personally spring to mind:
  • Your graphics drivers could be old/acting up, try updating them if you aren't running their latest version
  • The textures involved could be compressed in a weird way - say, by PNGGauntlet on some pretty extreme settings.
If it's not either of those, then I'm unsure.
MC U/N: Grumpy_Pirate
Post Reply