[128x/64x/32x] Agrarian Skies 1 & 2 [MC1.6/1.7]

Tekkit? Feed the Beast? All texture compilations (WIP and full releases) for mod packs go in here.
Post Reply
User avatar
Patch Contributor
124 Posts
 x 0

Post 25 Apr 2014, 07:35

Updated v. 1.0:
- Added Pam's Harvestcraft
- Added Big Reactors
- Added Iguana Tweaks
- Added Ex Aliquo
- Added HQM
- Added Tinkers Steelworks
- Fixed Nether Ores
- Updated Mariculture
- Added Blood Magic
Image
User avatar
Patch Contributor
124 Posts
 x 0

Post 06 May 2014, 06:21

Updated v. 1.1:
- Added Ex Nihilo
Image
User avatar
75 Posts
 x 0

Post 20 May 2014, 09:07

this patch doesnt work. when i try to use it in minecraft i get a load of red writing in the console saying theres textures missing then crashes the client to desktop. ive installed it properly and cant work out whats wrong with it. even if it has missing textures it should still work, just with vanilla textures.
User avatar
Patch Contributor
124 Posts
 x 0

Post 20 May 2014, 13:42

econerd wrote:this patch doesnt work. when i try to use it in minecraft i get a load of red writing in the console saying theres textures missing then crashes the client to desktop. ive installed it properly and cant work out whats wrong with it. even if it has missing textures it should still work, just with vanilla textures.
Which version have you used? (32x, 64x or 128x) Can you write step by step how you tried to install it?
Image
User avatar
4 Posts
 x 0

Post 20 May 2014, 22:29

Im going through the same thing as econerd here. Followed your instructions, moving all the folders into the assets folder.

I assume that the minecraft folder in the actual pack is not suppose to be the only folder once patched? Lest I'm doing something wrong, you'd better fix either the pack or your instructions.

I know its not the sounds either, as they work perfectly fine.

Please fix it, as I'd really like to use spax for this modpack.
User avatar
Patch Contributor
124 Posts
 x 0

Post 20 May 2014, 23:10

Razgriz4323 wrote:Im going through the same thing as econerd here. Followed your instructions, moving all the folders into the assets folder.

I assume that the minecraft folder in the actual pack is not suppose to be the only folder once patched? Lest I'm doing something wrong, you'd better fix either the pack or your instructions.

I know its not the sounds either, as they work perfectly fine.

Please fix it, as I'd really like to use spax for this modpack.
Which pack have you tried that I can try to reproduce it?
Image
User avatar
4 Posts
 x 0

Post 21 May 2014, 02:34

I used the 128x for 1.6.4

Weird enough, I cannot seem to add sphax patches to the original pack, but I can add the sound packs. It seems that adding the patch and then trying to use the pack will not let me use it. It will freeze MC, which after a few seconds goes to the default resource pack. Not sure If I'm doing something wrong, but it just isn't working for me.
User avatar
75 Posts
 x 0

Post 21 May 2014, 14:13

same, 128x, i followed the instructions too. cant work out whats wrong with it.
User avatar
Patch Contributor
124 Posts
 x 0

Post 21 May 2014, 21:59

Razgriz4323 wrote:I used the 128x for 1.6.4

Weird enough, I cannot seem to add sphax patches to the original pack, but I can add the sound packs. It seems that adding the patch and then trying to use the pack will not let me use it. It will freeze MC, which after a few seconds goes to the default resource pack. Not sure If I'm doing something wrong, but it just isn't working for me.
econerd wrote:same, 128x, i followed the instructions too. cant work out whats wrong with it.
You have to increase the RAM. It works with 2GB for me. So change the RAM to 2GB in the Options tab of the FTB Launcher and if you can't then use the 64x version.
Image
User avatar
4 Posts
 x 0

Post 22 May 2014, 00:17

SirWilli wrote:
Razgriz4323 wrote:I used the 128x for 1.6.4

Weird enough, I cannot seem to add sphax patches to the original pack, but I can add the sound packs. It seems that adding the patch and then trying to use the pack will not let me use it. It will freeze MC, which after a few seconds goes to the default resource pack. Not sure If I'm doing something wrong, but it just isn't working for me.
econerd wrote:same, 128x, i followed the instructions too. cant work out whats wrong with it.
You have to increase the RAM. It works with 2GB for me. So change the RAM to 2GB in the Options tab of the FTB Launcher and if you can't then use the 64x version.

The ram is not the problem. For some reason it says something along the lines of cannot access texture. I also run MC with 4-6GB of ram, so thats out of the question
Post Reply