[128x - 32x] Hexxit [MC1.5]

Tekkit? Feed the Beast? All texture compilations (WIP and full releases) for mod packs go in here.
Post Reply
User avatar
2 Posts
 x 0

Post 24 Nov 2013, 03:27

I know That this may be a bit late to post this But I really need some help. So here's my problem I have downloaded and installed Technic Launcher And have proceeded to play Hexxit With the vanilla texture But I really love the bdcraft Texture pack I proceeded to download Texture pack I have 32bit operating system and have Downloaded it correctly This is not the problem I can play Hexxit in the bdcraft Texture pack Perfectly all right So here's the problem the bdcraft Texture pack Looks so bad It looks really pixilated More than it should it looks nothing like It does on my normal mincraft Can someone please help If need any more information just ask Thank you
User avatar
Patch Creator
77 Posts
 x 0

Post 24 Nov 2013, 05:13

Scrabbies, Gausgovy, WinterWolf.

Welcome guys. :)
WinterWolf wrote:I know That this may...
What is the resolution of the texture pack that you are using?

Remember, the fact that your system is 32bit, does not mean that you have to use 32x32 textures.

For the best quality, I recommend using the 128x textures, but you will need a good computer. ;)
User avatar
2 Posts
 x 0

Post 24 Nov 2013, 17:05

AranhaPreta wrote:What is the resolution of the texture pack that you are using?...
hey thank you :)

thank you so much for Replying ^^

and ummmm.... the resolution of the texture pack I do not know that sooooo bad of me -_-!

sorry to ask but how do I find out what resolution the texture pack is oh and how do I go about changing it to 128x texture

sorry to ask all this

(Edited: I know what the resolution is now and I know what on work and which one dons not work

64x/32x work 128x dons not work. but ever with the 64x/32x one it still Looks bad and really pixilated More than it should. is this normal or can I get it to look better

sorry to ask all this)
User avatar
1 Post
 x 0

Post 30 Nov 2013, 16:27

Please help. I did everything as said in the instructions. I downloaded the 1.5.2 Sphax for MC then put the files in the zip folder from this addon into the zip of the original sphax folder then put the zip in the texturepacks folder. But whenever I click on the icon to switch texture packs my games lags a bit then nothing happens it's still default MC texture pack. I had 5 gigs of ram allocated to Hexxit and I did try redownloading and reinstalling.
User avatar
1 Post
 x 0

Post 06 Dec 2013, 11:48

Same as the poor guy before, i did everything in the Guide twice but i still wont show me modded vanilla textures. :(
User avatar
4 Posts
 x 0

Post 06 Dec 2013, 12:41

Tarel wrote:Same as the poor guy before, i did everything in the Guide twice but i still wont show me modded vanilla textures. :(
i remember a version of minecraft that it doesnt allow you to use high resolution packs if it detects your GPU is weak,try using a lower res pack
Image
User avatar
Former Staff
1132 Posts
 x 0

Post 06 Dec 2013, 14:42

@Le Derp It doesn't detect GPU level, it tests if there's enough available RAM.
User avatar
1 Post
 x 0

Post 06 Dec 2013, 15:48

I need help. I have done everything several times over now. But each and every time, I load up Hexxit, it will get to the Mojang title screen and then stop. All there is, is a white screen. I deleted the technic launcher and re-downloaded it. I have all the right zip files, which i have deleted, re-downloaded, and set up several times. Any help with this problem?
User avatar
5 Posts
 x 0

Post 21 Dec 2013, 20:11

Image

I was hoping to avoid posting here, but I need help. For some reason, every time I try to use a Sphax texture pack, for any mod-pack really, some of the textures work and others are still the vanilla textures. Am I doing something wrong? :(

Edit: Never mind, after reviewing the website, I realize that I have been patching them wrong. I fixed it now. -_-!


Image
User avatar
1 Post
 x 0

Post 12 Jan 2014, 19:03

I'm having a lot of trouble actually adding the patch files to the vanilla sphax files. I'm using the 64x version and my archiving software (I tried several to confirm) confirm the file is corrupted and refuse to do anything with it. I've tried redownloading it but it is still corrupted, and the mirror download leads to an error page. Could someone give me some help with this please? I've installed sphax textures for packs like tekkit classic, volts, ftb, etc before and never had this issue.
Post Reply