Page 4 of 6

Re: Frequently Asked Questions about Cubik

Posted: 03 May 2015, 16:04
by Sphax
I don't know if armor stands are using special 3D models or display settings...

Anyway, if the helm you designed in Cubik has been tweaked to work correctly with display modes (by using "Edit modes" in Cubik), Cubik can't do much more and the model you worked on should work in Minecraft.

You can't do more by hands that Cubik can't do easily. ;)

Re: Frequently Asked Questions about Cubik

Posted: 17 Jul 2015, 18:18
by Tykoo
Is it possible to go outside of the max parameters? For example scale make it 10 insteadd of 4?

Re: Frequently Asked Questions about Cubik

Posted: 17 Jul 2015, 19:56
by Sphax
Nope, it's limited to 4 since an update of Minecraft 1.8

Re: Frequently Asked Questions about Cubik

Posted: 17 Jul 2015, 19:58
by Tykoo
What if you just typed a custom value in the box? Or would that screw with the mesh?

Re: Frequently Asked Questions about Cubik

Posted: 17 Jul 2015, 19:59
by Sphax
If you enter 10, Minecraft will cap it to 4

Re: Frequently Asked Questions about Cubik

Posted: 17 Jul 2015, 20:03
by Tykoo
I dont understand how though. It was working fine at 15,15,15 yesterday. then i changed some values and now its not.

Re: Frequently Asked Questions about Cubik

Posted: 17 Jul 2015, 21:15
by Sphax
You probably changed the Minecraft version ;)

Re: Frequently Asked Questions about Cubik

Posted: 24 Jul 2015, 20:26
by Profyle
Hey Sphax, I was wondering if there was a way to rescale elements with keys instead of the right mouse button?

Re: Frequently Asked Questions about Cubik

Posted: 26 Jul 2015, 13:51
by Sphax
You can rescale elements with Elements Manager

Re: Frequently Asked Questions about Cubik

Posted: 28 Jul 2015, 23:26
by KaelinatorPVP
I bough Cubic PRO.
you forgot the t xD