[128x - 32x] All The Mods [MC1.12]

Tekkit? Feed the Beast? All texture compilations (WIP and full releases) for mod packs go in here.
Post Reply
User avatar
1 Post
 x 0

Post 14 Aug 2018, 17:31

could u make one for the 1.10.2 all the mod as well please
User avatar
1 Post
 x 0

Post 12 Sep 2018, 04:33

Hey, I have been having a weird issue, I can load the game with the texture pack installed just find, however all but a select few of the textures are just white blocks. Not sure why, as I have 12 GB allocated and it loads without incident or any real sluggishness to it. Any idea what it could be?

Edit: I have found a fix, All i needed was Optifine in the Mods folder and pesto presto textures are on!
User avatar
8 Posts
 x 0

Post 15 Sep 2018, 20:31

This pack needs an update.
This was released about a week ago https://minecraft.curseforge.com/projec ... ds-3-remix
Some mods have been removed and there are some new mods as well.
User avatar
Patch Creator
1142 Posts
 x 33

Post 16 Sep 2018, 13:03

As requested, some patch file for All the Mods 3 Remix.

All the Mods 3 - Remix for MC 1.12 This is a larger patch than the original All the Mods patch. If your computer cannot run the 128x patch please use the 64x. I have no idea what amount of RAM you need to get the 128x patch to run. Please do no ask me.

Enjoy :)

Novamanga
Going forward I will no longer make 128x modpacks. These are just not working with the new larger packs.
User avatar
7 Posts
 x 0

Post 20 Sep 2018, 23:08

i click mod and it freeze then it no go mod, the mod no go. i click and it no go. how fix!?!?! I click and it does nothing. Does this software not have error messages>?!??????????????????
User avatar
Patch Creator
1142 Posts
 x 33

Post 21 Sep 2018, 05:35

What resolution are you using? How much RAM have you allocated?
Going forward I will no longer make 128x modpacks. These are just not working with the new larger packs.
User avatar
2 Posts
 x 0

Post 24 Sep 2018, 17:43

Hey, I am getting a texture bug while using the pack. All but some blocks are pure white. I have put optifine in the mod folder but it did not help.

I am using the full pack btw.
User avatar
2 Posts
 x 0

Post 24 Sep 2018, 17:46

Twiceunknown wrote:
12 Sep 2018, 04:33
Hey, I have been having a weird issue, I can load the game with the texture pack installed just find, however all but a select few of the textures are just white blocks. Not sure why, as I have 12 GB allocated and it loads without incident or any real sluggishness to it. Any idea what it could be?

Edit: I have found a fix, All I needed was Optifine in the Mods folder and pesto presto textures are on!
Can you describe exactly what you did? I am having the same problem.
User avatar
BDcraft Web Admin
5135 Posts
 x 62

Post 24 Sep 2018, 18:53

The fact OptiFine fixed it for Twiceunknown is likely a sort of fluke (possibly due to OF's better resource management... who knows).

Regardless, white textures are generally caused by lack of VideoRAM. If just installing OF doesn't help you out, you'll need to use lower resolution textures.
If you like a post give it a diamond! :arrow_heading_up:
User avatar
2 Posts
 x 0

Post 27 Sep 2018, 11:02

Hi there,

Currently I have the 64x texture pack installed, along with the x64 MC112 Sphax base kit. However when I see molten metals in openBlocks tanks, they are all the same, white/grey color?

Has anyone else experienced this and if so did you manage to fix it?
Post Reply